products

Van de de Homogenisatiemelk van Ce de automatische Machines van de de Verwerkingsinstallatie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: PLS
Certificering: ISO 9001, CE
Min. bestelaantal: 1 lijn
Prijs: USD 200,000--USD 20,000,000
Verpakking Details: pallet
Levertijd: 60-90 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 20 lijnen/jaar
Gedetailleerde informatie
Garantie: 1 jaar Voltage: 380v
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, het opdragen en opleiding Voorwaarde: Nieuw
Gewicht: Volg uw verzoek Afmeting (L*W*H): Aangepast
Hoog licht:

de machines van de de verwerkingsinstallatie van de homogenisatiemelk

,

de machines van de de verwerkingsinstallatie van de yoghurtmelk

,

Ce-homogenisatormachine voor melk


Productomschrijving

de lijn van de melkverwerking, de verwerkingslijn van de aromamelk, de verse lijn van de melkverwerking

Producttoepassing
De Productielijn veroorzaakt verscheidene types van gepasteuriseerde melkproducten, d.w.z. volle melk, afgeroomde melk en gestandaardiseerde melk van diverse vetgehaltes. Eerst wordt de melk voorverwarmd en in het systeem van de het vetnormalisatie van de lijnmelk langs gestandaardiseerd. Het doel van normalisatie is de melk bepaald te geven, gewaarborgd vetgehalte. De gemeenschappelijke waarden zijn 1,5% voor met laag vetgehalte melk en 3% voor regelmatige rangmelk, is de vetgehaltes zo laag zoals 0,1 en 0.5% afgeroomde melk.
Dan is de gestandaardiseerde melk gehomogeniseerd. Het doel van homogenisatie is fijn de vette druppeltjes in de melk te desintegreren of te verdelen om het afromen te verminderen. De homogenisatie kan totaal of gedeeltelijk zijn. De gedeeltelijke homogenisatie is een economischere oplossing, omdat een kleinere homogenisator kan worden gebruikt.
De melk, wordt nu gepompt aan de het verwarmen sectie van de melkwarmtewisselaar waar het gepasteuriseerd is. De noodzakelijke holdingstijd wordt verstrekt door een afzonderlijke holdingsbuis. De pasteurisatietemperatuur wordt onophoudelijk geregistreerd. De pomp is een aanjaagpomp die de druk van het product tot een niveau verhoogt waarop het gepasteuriseerde product niet door onbehandelde melk of door het koelmiddel kan worden vervuild als een lek in de plaatwarmtewisselaar voorkomt. Als de pasteurisatietemperatuur zou moeten dalen, wordt dit ontdekt door een temperatuurzender. Een signaal activeert de klep van de stroomafleidingsactie en de melkstromen terug naar de saldotank. Na pasteurisatie gaat de melk aan een koelsectie in de warmtewisselaar, waar het regeneratief door de inkomende onbehandelde koude melk wordt gekoeld, en dan aan de koelsectie verder waar het met ijswater wordt gekoeld. De koude melk wordt dan gepompt aan de het vullen machines.

Kort opslagsysteem: gebruikt voor korte opslag de melk of de yoghurt

Contactgegevens
Candy

Telefoonnummer : 0086-13918280767

WhatsApp : +008613918280767