products

Hoge snelheids Lange Houdbaarheid Juice Processing Line For Orange/Mangosap

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: PLS
Certificering: ISO 9001, CE
Min. bestelaantal: 1 lijn
Prijs: USD 200,000-20,000,000
Verpakking Details: Pallet
Levertijd: 60-90 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20 lijnen/jaar
Gedetailleerde informatie
Capaciteit: 1500-6000L/H Volume: 200ml, 250ml, 330ml, 1000ml
Grondstof: Vers fruit, concentraatsap Controle: Automatisch, hand
Garantie: 1 jaar De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Hoog licht:

vruchtensapproductielijn

,

Appelsapproductielijn


Productomschrijving

Juice Processing Line

 

 

Het mengen Systeem-Suiker Smeltende Boiler/Tank


Er zijn twee soorten het mengen van tank, enige laag en drie lagen. De enige laagtype het mengen tank is met het mengen van motor, maar zonder het verwarmen functie; drie lagen wordt type verwarmd door stoom, en het kan ook neer door gekoeld water worden gekoeld. De het mengen tank wordt gemaakt van roestvrij staal 304, met opgepoetst intern en extern. Het is het gemakkelijke reinigen en corrosieweerstand.

 

 

Het mengen van Tank/Mengapparaattank


De juiste machine zal kiezen zeer uw productieefficiency en productiekwaliteit vooruitgaan.

Het roestvrije staal die tank mengen kan het verwarmen, het koelen of vacuüm of ander proces bouwen
wij hebben rijke praktische gegevens voor verschillend product, met de gegevens kan klant helpen om de juiste machine te kiezen.
Het volume van de het mengen zich tank van 100-10000L
Materiaal: sus304 of 316L-roestvrij staal
de gesloten structuur verhindert de stofvlieg of de vloeibare plons

Duplexfilters
De duplexfilters allen worden gemaakt van het roestvrije staal van uitstekende kwaliteit SUS304, is samengesteld uit twee cilinders.
Binnen en buiten het oppoetsen van 0.4μm, uitgerust met een drukmaat bij de hoogste rij van lijst is de klep, geschikt voor de verwijdering van vloeibare melk, suiker, drank, mondelinge vloeistof, zoals onzichtbare stevige onzuiverheden in de vloeibare reiniging.
Twee filters worden onderling verwisselbaar gebruikt, in het geval van non-stop filtervervanging, geschikt voor ononderbroken productie op lange termijn.

 

 

Homogenisator


Het Homogenizerr-materiaal met uitgebreid gebruik, dat materiële vloeistoffen homogeniseren en kan zuiveren of de materiële vloeistoffen maken aan vorm hoog-gedrukte nevel. Het wordt wijd gebruikt in de productie van melk, koude drank, drank, eetbare chemische producten, en gebieden zoals apotheek, biologische technologie en enz. Wanneer de materiële vloeistof onder hoge druk wordt gehomogeniseerd, kan de vloeibare losmaking worden verhinderd of worden verminderd terwijl de fijnheid, de netheid, de losheid en de binnenkwaliteit kunnen worden verbeterd.

Vullend Systeem-de machine van de vruchtensapverwerking
Deze machine heeft was, het vullen van en het afdekken van drie functies in één lichaam, is het totale proces automatisch, en het is geschikt voor bestand HUISDIER gebotteld sap op hoge temperatuur en theedrank het vullen, het past geavanceerd micro-druk ernsttype vullend principe, met perfect recyclagesysteem toe, zonder het contacteren met materiaal, vermijdt secundaire verontreiniging en oxydatie. Het wordt gemaakt van hoogte - het kwaliteitssus304 roestvrije staal, het materiaal van delen binnen van de het vullen klep moet SUS316 zijn. De belangrijkste onderdelen worden verwerkt precies door CNC werktuigmachines. De machine keurt geavanceerde fotoelektriciteit goed om lopende status te ontdekken. Geen fles geen het vullen. Het is mogelijk om mens-machine gesprek te realiseren wegens het toepassen van touch screen voor verrichting.

 

 

 

 

Contactgegevens
Candy

Telefoonnummer : 0086-13918280767

WhatsApp : +008613918280767