products

Automatische Gescheiden Structuurcip Systemen met Capaciteit van 3000L/H*3 voor Zuivelfabriek & Juice Line

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: PLS
Certificering: ISO 9001, CE
Modelnummer: Cip-3000
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Overzeese waardige verpakking
Levertijd: 30-60 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20 sets / Maand
Gedetailleerde informatie
Naam: CIP Capaciteit: 1000-5000L
Controle: Auto, Hand Kringen: 1, 2, 3
Structuur: Gescheiden Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar Voorwaarde: Gloednieuw
Hoog licht:

cip maak op zijn plaats systeem schoon

,

cip schoonmakend systeem


Productomschrijving

Automatisch Gescheiden CIP-systeem

 

Samenvatting

Het schoonmakende systeem van CIP is samengesteld uit alkalitanks, zure tanks, boilers, duidelijke watertanks, achterwatertanks, die watertanks, geconcentreerde zure tanks, geconcentreerde alkalitanks, warmtewisselaars, CIP-verwerkingspompen, evenals relevante pijpen, kleppen en elektrisch controlesysteem desinfecteren. Deze tanks kunnen volgens technologische behoeften van klanten worden toegewezen. Over het algemeen, kunnen aan de het schoonmaken vereisten slechts drie tanks (alkalitanks, zure tanks en boilers) worden voldaan.

 

Het schoonmakende die systeem van CIP door ons bedrijf wordt veroorzaakt wordt gekenmerkt door veiligheid, hoog rendement, energie - besparing, gemakkelijke verrichting, eenvoudig onderhoud, hoge automatische graad essentiële controlepunten een enz.

 

Automatische Gescheiden Structuurcip Systemen met Capaciteit van 3000L/H*3 voor Zuivelfabriek & Juice Line 0

 

Naam Eenvoudige instructie
Alkalipot Materiële SUS3136L, kegel hoogste en tonische bodem, dikte: 50mm, houdend warm
Bitterheidpot Materiële SUS3136L, kegel hoogste en tonische bodem, dikte: 50mm, houdend warm
Warm waterpot Materiële SUS304, kegel hoogste en tonische bodem, dikte: 50mm, houdend warm
Schone waterpot Materiële SUS304, kegel hoogste en tonische bodem, dikte: 50mm, houdend warm
Dichte bitterheid en alkalipot Materiële SUS3136L, enige laag
De stoom motored filmpomp Zuur en alkali bestand plastiek, Stroom: 1000L/H
Vorderingspomp Materiële SUS3136L, stroom: 20 m3/h, lift: 36m, elektrische motor: 5.5kw
Plaatwarmtewisselaar Materiële SUS3136L
Filter Materiële SUS304
Het terugkeren van pomp, self-priming pomp Materiële SUS3136, stroom: 20 m3/h, lift: 20m, elektrische motor: 4kw
Controlerend kabinet Shell is roestvrij; de controlerende methode kan aan orde worden gemaakt

 

CIP-Systeem

Eigenschappen van CIP-systeem:

Energie - besparing

De zure & alkalitanks keuren Pu-schuim of rots op wol-gebaseerde materialen voor hittebehoud goed om hitteverlies te verminderen. De warmtewisselaars met externe het verwarmen buizen of platen worden goedgekeurd om een hoog rendement voor hitteuitwisseling te krijgen.

Grondstoffen het sparen

Afhankelijk van het terugkeerstatuut van het schoonmaken oplossing, zal het terugvloeien of gelost worden geselecteerd automatisch om bruikbare het schoonmaken oplossing zoveel mogelijk te recycleren. Wordt de water kringlooptank elke keer toegewezen aan kringloop schoonmakend water in het laatste proces, dat zoals schoonmakend water in het eerste proces voor de volgende keer zal worden gebruikt; aldus, wordt het waterverbruik bewaard.

Veilige en betrouwbare verrichting

Door de buiten het verwarmen (het doorgeven) methode goed te keuren, kan de voorbereiding voor geconcentreerde zure & alkalioplossing in de specifieke tank worden gemaakt ter plaatse, met de vloeibare die eenheid van de niveau auto-controle evenals het apparaat van de overstromingsbescherming in de tank wordt geïnstalleerd die overstroming van het schoonmaken oplossing kan vermijden; en een specifiek afzetontwerp wordt verstrekt om stagnatie in de pijpleiding als gevolg van kristallisatie van het schoonmaken oplossing te vermijden; en een alternatief manueel-gecontroleerd systeem is beschikbaar voor elk auto-controlesysteem.

Geschikte verrichting

Behalve dat worden de voorbereiding voor geconcentreerde zure & alkalioplossing en de omschakeling van CIP-procesverdeler gemaakt door de exploitant bij elke verschuiving, kunnen andere banen auto- wordengecontroleerd manueel worden gecontroleerd; de aanrakingsmonitor wordt verstrekt om de stroomgrafiek en alle systeemparameters voor de schoonmakende post van CIP duidelijk te tonen, en de parameters vanaf het schoonmaken proces gemakkelijk te wijzigen.

Automatische controlepunten

De concentratie van het schoonmaken oplossing in de tank wordt automatisch gecontroleerd en de geconcentreerde het schoonmaken oplossing wordt automatisch opnieuw gevuld.

Het niveau van het schoonmaken oplossing in de tank wordt automatisch gecontroleerd en het water wordt automatisch opnieuw gevuld.

De concentratie van terugkeer het schoonmaken oplossing wordt automatisch ontdekt en de terugkeer naar de tank of de lossing van de doelwas wordt automatisch geselecteerd.

De temperatuur van vloeistof bij afzet wordt automatisch gecontroleerd, verstrekt met optredend manueel in werking gesteld doorgevend hittesysteem.

De opeenvolging van vloeistof bij afzet wordt automatisch gecontroleerd (water-alkali-water, of water-alkali-zuur-water).

Systeemuitbreiding

De schoonmakende post kan door het schoonmaken oplossing en de types van wastanks vanaf de vraag naar proces en apparaten worden toegevoegd; deze volledig-automatische CIP-post kan met het schoonmaken van verdelers of de interface van de auto-controleklep binnen elk productiesysteem worden geprogrammeerd om een volledige reeks van volledig-automatisch wassysteem voor productielijnen te vormen.

Systeemaanpassing

Om de kosten te drukken en fundamenten te leggen voor de bevordering in het volledig-automatische systeem in een later stadium, kunnen de auto-controlepunten op een flexibele basis volgens klantenvereisten worden verhoogd of zijn verminderd; en een alternatieve post met lagere kosten, die onder automatische afstandsbediening worden gecontroleerd en manueel in werking gesteld, wordt ook verstrekt.

 

De CIP-systemen door ons bedrijf worden veroorzaakt dat kunnen hoofdzakelijk worden geclassificeerd in:

  1. Handcip die centrale post schoonmaken (het schoonmaken periode, het schoonmaken temperatuur, zure en alkaliconcentratie, en klepschakelaar worden allen manueel gecontroleerd).
  2. Halfautomatische CIP die centrale post schoonmaken (het schoonmaken de periode, de zure en alkaliconcentratie en klepschakelaar worden manueel gecontroleerd, maar zoals voor de het schoonmaken temperatuur, de temperatuur van het schoonmaken van vloeistof door automatische aanpassing van stoomstroom) kan worden gecontroleerd.
  3. Volledig-automatische CIP die centrale post schoonmaken (het schoonmaken periode, het schoonmaken temperatuur, zure en alkaliconcentratie, en klepschakelaar worden allen automatisch gecontroleerd).

 

Volgens tankvormen, kunnen zij verdeeld in volgen:

  1. Integrale CIP die centrale post schoonmaken (onder 1 ton.)
  2. Gespleten CIP die centrale post schoonmaken (boven 1 ton tot 20 ton).

 

Er zijn vier het verwarmen wijzen voor de bovengenoemde schoonmakende posten van CIP: plaattype verwarmer, tubulaire verwarmer, roltype verwarmer en stoom het straight-through verwarmen. Één lijn tot acht lijnen of meer kan volgens technologische behoeften van klanten worden ontworpen.

Contactgegevens
Candy

Telefoonnummer : 0086-13918280767

WhatsApp : +008613918280767