products

PLC de Zuivelverwerkingslijn van het Controleroestvrije staal met Hoge Doeltreffendheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: PLS
Certificering: ISO 9001, CE
Min. bestelaantal: 1 lijn
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Pallet
Levertijd: 60-90 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20 lijnen/jaar
Gedetailleerde informatie
eindproduct:: Consumptiemelk garantie:: Een jaar
Controletype:: Automatische Materiaal:: Roestvrij Staal
naam: Zuivelverwerkingslijn Voorwaarde:: Nieuwe
Hoog licht:

UHT-de Lijn van de Melkverwerking

,

De Lijn van de vruchtensapverwerking


Productomschrijving

 de zuivere lijn van de melkverwerking, de verse lijn van de melkverwerking, de aseptische lijn van de melkverwerking

 

VLOEIBAAR GEMAAKTE TRILLING - BED

Technische verklaring

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in het secundaire drogen, deeltjesreagglomeration, secundair poeder die, lecithine het bespuiten en het materiële koelen aan de verpakkingstemperatuur voor melkpoeder, sojaboonpoeder en andere poedermaterialen verwijderen. Door de verwerking door vloeibaar gemaakt - het bed, materiële deeltjes is zelfs en bevat weinig micro-poeder, en hun temperatuur is minder dan of gelijk aan 35℃, zodat zij kunnen onmiddellijk worden verpakt.

 

Nu is het wijd gebruikt in zuivelfabriek, geneeskunde en de chemische industrie enz.

 

Toepassingen en eigenschappen

Alle delen die materialen contacteren worden gemaakt van SUS204-2B-roestvrije staal het van uitstekende kwaliteit. Vloeibaar gemaakt - het bed keurt structuur in drie stadia goed. In de derde fase, ontvochtigings en de lucht-koelende functies worden geplaatst, zodat de materialen kunnen worden gekoeld minder dan of gelijk aan 35℃. Het bedlichaam is samengesteld uit hogere, midden en lagere delen, en kan worden gedemonteerd of worden geassembleerd. De platen van de Branchialopening kunnen op om het even welk ogenblik worden vervangen en worden schoongemaakt. Platen van de rimpelings worden de branchial opening gekenmerkt door starheid met hoge weerstand, correcte en weinig dalend poeder. Het doorstromingseffect van materialen binnen vloeibaar gemaakt - het bed is uitstekend. De het trillen kracht en de frequentie van de trillende motor kunnen zonodig worden aangepast. Zo is het materiaal vrij van poederaccumulatie en heeft de functie van het zelf leegmaken.

 

Vast vloeibaar gemaakt - het bed binnen de toren heeft dergelijke functies zoals het secundaire drogen, secundaire agglomeratie binnen de toren, vermindering van spitse sectiehoogte in het geval van daling van de hoek van de poederafzet bij de toren spitse sectie, efficiënte stabilisatie van negatieve druk en het drogen periode bij een snelheid met constante snelheid of verminderende binnen de toren door de goedkeuring van de technologie van hogere luchtopname en uitlaat.

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Candy

Telefoonnummer : 0086-13918280767

WhatsApp : +008613918280767